Blog

Het voorjaar is de tijd om te verbouwen!  

De maand maart begint alweer langzaam op zijn einde te lopen en dat betekent tevens dat het voorjaar bijna weer in zicht is. Wist je dat het voorjaar het seizoen is om dingen in je huis te verbouwen? In de winter is het vaak te koud en te nat, in de zomer is het vaak te heet en het najaar is nogal onvoorspelbaar. Het voorjaar daarentegen brengt meestal de perfecte weersomstandigheden met zich mee. Dus ben je, je badkamer eigenlijk wel een beetje zat en wil je alvast wat inspiratie op doen zodat je straks precies weet wat je met je badkamer wilt gaan doen? In dit blog een aantal verbouwtips omtrent de badkamer

Bad eruit, douche erin

Hebben jullie een bad in de badkamer maar weer deze niet meer zo intensief gebruikt of zorgt het bad ervoor dat je badkamer eigenlijk heel erg krap wordt? Gooi je bad er dan snel mogelijk uit! Begrijp ons niet verkeerd, een bad is natuurlijk ontzettend fijn maar sommige badkamer zijn hier niet heel erg geschikt voor. Dit kan uiteraard komen door verschillende dingen maar meestal is het toch vanwege te weinig ruimte. Een bad neemt nu eenmaal ruimte in beslag waardoor de ruimte niet alleen kleiner wordt, hij oogt ook nog eens een stuk kleiner waardoor de badkamer best op je af kan komen. Door het bad te vervangen door een douche creëer je opeens veel meer ruimte. Je kunt er uiteraard voor kiezen om losse delen in je badkamer te plaatsen maar het makkelijkste is uiteraard een complete douchecabine. Met een complete douchecabine haal je alles in huis wat je qua douche nodig en hoef je daar verder niet meer naar om te kijken.

Een ander interieur

Wist je dat er maar weinig mensen zijn die echt een beetje tijd en energie steken in het inrichting van de badkamer? Vaak wordt deze ruimte vooral als functionele ruimte gezien maar de badkamer is eigenlijk veel meer dan dat. Het is een ruimte waar je ‘s ochtends rustig kunt opstarten en ‘s avonds weer even kan ontspannen na een drukke dag op je werk. Een beetje sfeer in je badkamer brengen kan daarom helemaal niet kwaad. Hoe je dit doet? Met meubels, accessoires en andere items die een beetje kleur met zich meebrengen zoals grote gekleurde spiegels of planten. Ben je niet zo van alle poespas in je badkamer? Dan doet een likje verf of andere tegels ook al wonderen.

Schreibe einen Kommentar